Tips til at starte din egen restaurant

Vil du også gerne starte din egen restaurant? Det er helt forståeligt, for hvem vil ikke gerne være selvstændig og så endda med en restaurant. Men det kan være meget uoverskueligt at vide hvad du skal have med i overvejelserne når du skal starte din egen restaurant, da det altså ikke er et lige så nemt stykke iværksætteri, som at starte en webshop der f.eks. sælger festivaludstyr. Selvom det selvfølgelig godt kan lade sig gøre at starte en restaurant hjemme i privaten , måske i en nye tilbygning, så er der mange andre faktorer der også spiller ind.

Du skal have styr på omkostningerne i første omgang. Dette indebærer potentielle lokaler, leverandører og hvad det koster dig at lave de ret ter du gerne vil tilbyde gæsterne. Så skal du finde ud af hvad du gerne vil tjene, før det er arbejdet værd. Der er rigtig meget økonomi over det, som du skal have styr på. Det er rigtig vigtigt at alle omkostningerne er på plads.

De gode tips – forhandlinger

Medmindre du har pengene selv, skal du ud og låne i et pengeinstitut. Her skal du have hele din forretningsplan med, da jo bedre den er, jo mere selvsikker du lyder, jo bedre lån vil du få – altså en billigere rente, og måske endda, vil du komme til at låne mere end hvad der burde være muligt. Forhør mere end én bank, da de gerne vil konkurrere med hinanden og du kan på den måde få den bedste pris.

Det samme gælder ved leverandører af mad. Kontakt dem, få konkrete priser, sammenlign og hør dem ad igen. Du skal simpelthen have de bedste priser, når du skal til at starte din egen restaurant.

Faktisk gælder nøjagtigt samme taktik også ved rengøring, medmindre du selv har tænkt dig at gøre dette også.

HUSK!
Det er ekstremt vigtigt at analyserer markedet lige præcis der, hvor du har tænkt dig at starte din restaurant. Er der mange lignende madsteder med samme koncept, eller er der bare generelt mange restauranter? Se eventuelt hvordan de klarer sig ud fra deres opgørelse på datacvr.virk.dk, og se om du kan finde ud af hvad de gør rigtigt, dem der er der nu.

Det er en hård branche, som kan være svært at komme ind i. Her handler det om at komme med noget nytænkende som vækker interesse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Make your website live today!

GET A FULL COPY OF THIS EXACT DEMO THEME IN YOUR WORDPRESS WITHIN MINUTES.

Purchase this WordPress theme today!

Buy Food Travel Blog Theme SALE