Tag i byen og spis din egen mad

Der findes uendeligt mange lækre og tiltalende restauranter man kan besøge, når maven rumler, men er du på udkig efter en anderledes og spændende madoplevelse, hvor dine egne færdighed bliver udfordret? Tag en veninde, manden, søsteren eller et hold venner under armen og prøv noget nyt!

Bliver madplanen kedeligere og kedeligere og har du brug for et kulinarisk løft, så findes der heldigvis mange glimrende måder, hvorpå du kan blive en mester kok – eller i hvert fald prøve kræfter med mad på en helt ny måde.

Lær at lave sushi

Sushi er og bliver et hit hos mange og selvom den ene restaurant efter den anden blomstre op, så er sushi faktisk ikke helt så vanskeligt som man tror at kreerer selv. Man kan selvfølgelig bare springe ud i det og forsøge sig frem, men et par professionelle råd er nok ikke en helt dum idé. Flere sushi restauranter tilbyder efterhånden sushikurser. Saml en flok veninder og besøg af en dygtig sushi kok, der kan vise jer hvordan risen laves perfekt, fisken skæres og rullerne bliver gode og stramme.

Den største fordel ved sådan et kursus er, at man får lov at spise alt det lækre sushi, som man har været med til at kreerer. Det er anbefalelsesværdigt og en glimrende ny måde, at forny sin madhorisont på.

Det Asiatiske køkken

Mange aftenskoler og professionelle kokke tilbyder madkurser hvor temaet er indenfor det asiatiske køkken. Og hvis du nogensinde har rejst i Asien, så ved du hvorfor! Asiatisk mad er helt fantastisk og selvom det selvfølgelig er både nemt og ofte også billigt, at hente med hjem som take away, så er det noget helt andet at have lavet det med sine egne hænder.

Tag springet og tilmeld dig et af de interessante kurser, hvor du lærer at lave maden fra bunden og hvordan du får de helt rette smagskombinationer frem. Foruden at lære om mad på en helt ny måde, så er det også en glimrende måde at socialisere på. Venner og familie vil uden tvivl sætte stor pris på dine nye kundskaber.

Skulle du være så heldig at sommerferien går til Thailand eller Vietnam kan et madkursus i hjemlandet, også være en helt unik og meget lærerig oplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *