Sådan spiser du LCHF når du er ude

Livsstilsformen ved navn LCHF hitter rigtig meget i både ind og udland, og selvom der er rigtig mange fordele ved at spise på denne måde, så kan der bestemt også opstå komplikationer. Især når man skal spise på restauranter, på arbejdet, hos venner eller familie. Man vil helst ikke være til gene, men på den anden side, så har man en striks diæt at følge og bare små sidespring, kan få dig og din krop i en helt forkert retning.

Først og fremmest handler det om at have en stræk vilje og holde ved den – også når man spiser ude. Du skal ikke gå på kompromis med din livsstil og der findes en løsning, hvis du blot kæmper for at finde den.

Gør opmærksom på din livsstil

Hvis du ikke åbner munden, kan dem der serverer mad ikke vide at du sidder i en problematisk situation. Fortæl dine venner, kollegaer og familie om din livstil og hvad den indebærer. Kommunikation er altid den rette vej og du vil hurtigt opleve, at dem omkring dig viser interesse og forståelse. De tilrettelægger gerne en middag efter dig eller giver dig mulighed for, selv at tage noget ekstra med, uden der bliver kigget skævt i den retning.

På en restaurant er personalet vant til allagier, vegetarer, slankekure og lignende. De er for det meste informeret om hvad deres retter består af og det er deres job at hjælpe og rådgive. Spørg og få hjælp hvis du er i tvivl. Mange steder kan de nemt finde på et alternativ til f.eks. ris, pasta eller brød.

Udvælg en række sikre retter

Især på restauranter kan det være en god idé, at udvælge et par sikre retter du altid kan vende tilbage til. Mange steder findes der en salat eller lignende, som næsten altid er egnet til en der lever på LCHF.

Dette kan også godt overføres til middagen ved familie og venner. Sørg altid for at der er salat og kød – så er du nemlig godt kørende. Den andel fedt du også skal have, kan du altid selv medbringe eller tage senere på aftenen som en lille snack. Der findes næsten altid en løsning!

Der findes mange typer af slankekure eller livstile – og nogen gange kan det virke lidt som en jungle at begå sig, når man f.eks. spiser ud. Find endnu flere tips og tricks på Slankekur.dk

Posted in Mad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *