Sådan overrasker du kæresten eller konen på en romantisk date

En romantisk date er det bedste tidspunkt til overraskelser – altså, så længe det er en positiv overraskelse. Kvinder er ikke til at regne ud eller forstå, hvilket nok også er bedst, men det har alligevel vist sig, at overraskelser har den største effekt på en romantisk date. Dette siges at det skyldes endorfinenerne (videnskabelig betegnelse for glæde) der bliver frigivet, hvilket gør at glædessnebolden bliver ved med at trille ned ad en stejl bakke, når vi er på en romantisk date.

Men der er flere måder du kan overraske kæresten eller konen på, og her vil du få 3 styks der kan inspirere dig.

Gammeldags, ikke for meget, ikke for lidt.

Blomster. Det kan virke som en kliché, hvilket det også er. Men uanset om hvor meget mænd ikke forstår hvad blomster gør ved kvinderne, så er det en stensikker sejr, medmindre hun har en slem allergi. Dog kan det godt være lidt vært hvis i sidder på en restaurant og så give hende en buket. Her er det nok smartest at give hende buketten, når i kommer hjem fra jeres date.

Kvindens bedste ven

Nej, det er ikke fordi du skal hive Thomas med på jeres date. Her er der tale om smykker. Kvinder elsker smykker, hvilket er heldigt for os der gerne vil overraske dem, eftersom smykker let kan gemmes. Måske skal du passe på med en ring i kagen, da dette hurtigt kan blive betragtet som et frieri. Du bør nøjes med bare at give hende den lille smykkeæske når i så småt er færdig med desserten. Dette er det bedste tidspunkt fordi, i muligvis har fået lidt vin indenbords, i er ikke sultne mere og i har skabt den hyggelige stemning selv. Tjek f.eks. Golden Times for at finde lige præcis det rette ven.

Tag beslutningen

En rigtig billig måde at overraske din bedre halvdel på, er ved at forudbestille hvad i skal have at spise. Hvis i går ind på restauranten, tjeneren viser jeres bord, kommer med vinkortet og siger at maden er på vej, så har du altså gjort hele jeres date til en overraskelse. Hun ved nemlig ikke hvad i skal have at spise, så her er du sikker på at hun på intet tidspunkt vil kede sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *