Lej en kok til din drengeaften

Det kan være en smule uoverskueligt at skulle stå for at forberede maden, når drengene kommer over. Man er nemlig nødsaget til at sætte tid af til dette, hvor man måske har mere lyst til at nyde sine venners selskab og udveksle røverhistorier om de gode gamle dage i gymnasiet. Der er heldigvis en stigende trend, der gør det muligt at undgå dette, kaldet private dining. Her hyrer du en kok, som kan komme hjem til dig og stå for alt madlavning.

Før vi snakker mere om, hvordan dette fungerer og fordelene ved det, kan vi ikke komme udenom, at det trods alt er en lidt doven løsning. For ikke at sidde på sin flade hele dagen og få dårlig samvittighed kan det være en ide at tage op og træne på dagen, hvor drengeaftenen finder sted. Hvis vi ikke tager fejl, kan herreaftener også nemt indeholde massere alkohol og en hel del mad, hvorfor man kan nyde aftenen til fulde, hvis man kan mærke, at man har været aktiv samme dag. For at få det meste ud af træningen kan man med fordel nyde noget proteinpulver, således at man er helt klar til at nyde sin aften med god samvittighed!

Sådan fungerer det

Skal man bestille mad til en herreaften, fungerer det på den måde, at man angiver nogle forskellige informationer, som gør, at man kan tilrettelægge, hvordan middagen skal se ud. Man har altså muligheden for at tilpasse sin middag helt, som man vil. Hos ChefMade, som er en platform til at finde kokke, der tilbyder private dining, kan man eksempelvis finde alt lige fra japansk til mexicansk. De har et samarbejde med diverse restauranter indenfor den geografiske omegn, som du angiver, hvilket gør nemt for alle parter at koordinere aftalen. Priserne varier alt efter, hvilken menu man vælger, men det kan gøres billigere end man lige tror.

Når man har købt og bestilt kokken og den menu, som han eller hun skal forberede, har man som vært kun én opgave. Det kræves af en, at man stiller det nødvendige grej frem, dom kokken skal bruge til at lave maden. Ligger man af en eller anden grund ikke inde med køkkenredskaber, er man altså nødsaget til at låne dette. Når der er styr på dette, forventes der ikke mere af værten. Den kok, som man lejer, kommer nemlig helt selv til at stå for resten, lige fra madlavning til servering. Det betyder altså, at man som vært ikke engang behøver at rejse sig op fra spisebordet, når man først har sat sig!

Gør det til en uforglemmelig aften

Fordi man har det privilegie ikke at skulle tænke på madlavning, kan man med fordel udnytte sin tid til at sørge for, at drengeaftenen bliver en uforglemmelig en af slagsen. Det kunne for eksempel være ved at finde på noget underholdning, som kunne sparke en sjov stemning i gang.

Hvad angår drikkevarer, så er det vigtigt at skrive bag øret, at kokken ikke vil stå for dette. De plejer dog ikke at være blege at anbefale en bestemt vin ud fra, hvad menuen står på. Men hvis du eksempelvis lige har fået ny kaffebrygger, kan det ikke forventes, at kokken også benytter denne til at servere jer kaffe.

Eftersom kokken ikke står for drikkevarer, kan det, for at øge kvaliteten af en drengeaften yderligere, være en god idé at gøre noget ekstra ud af dette selv. Der er altså god tid til at støbe nogle velsmagende cocktails sammen, som gæsterne kan nyde før, under og ikke mindst efter middagen.

Denne kombination af mad, der er lavet professionelt i eget hjem, samt drikkevarer og eventuel underholdning, som man har haft tid til at gøre sig umage med, vil uden tvivl skabe en uforglemmelig aften. Tag derfor og overvej om det at leje en kok er noget for dig. Det er naturligvis ikke alle, der ser madlavning som en byrde, men selv for disse er det en oplevelse, der er værd at prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *