3 gode retter til en god filmaften

Der er nu ikke noget så behageligt som en stille og rolig aften på sofaen sammen med gode venner eller din familie. En aften hvor du ikke skal noget andet end at se gode film, spise lækkert og ellers bare falde helt ned på jorden efter en stressende uge. Det kan være ren terapi for sjælen.

Men hvad skal du egentlig spise sådan en skøn aften? Du har formentlig ikke selv lyst til at stå og lave mad, da denne aften jo netop skal omhandle ren afslapning. Derfor har vi herunder fundet på 3 gode retter, som du kan overveje til din næste filmaften i gode venners lag.

Hvis du skal have den fedeste filmaften, så skal du naturligvis også have Waoo Web TV, så du kan se alle de fedeste titler samt have adgang til Viaplay, hvor du kan finde et hav af gode serier og film. Du kan læse mere om TV streaming fra Waoo lige her.

Lækker steak

Den første ret, som vi klart kan anbefale, er en lækker steak, der virkelig kan mætte dig. Hos Jacobs Bar BQ, som vi har skrevet om her, kan du få kvalitetssteaks, der smager alle.

Her får du mad, der er skabt ud fra de bedste råvarer, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det vil du uden tvivl også kunne smage, hvis du vælger at få mad herfra.

Uanset hvem du skal være sammen med på din filmaften, så er en lækker steak altid noget. Derfor er denne ret også ét af de mere sikre valg.

Pizza

En anden sikker vinder er naturligvis pizza. Vi vil faktisk gå så vidt at sige, at alle kan lide en god pizza – især fordi de kommer i så mange forskellige varianter, hvilket sikrer, at der er noget for enhver smag.

Hvis du er fra Århus, kan vi anbefale Mackie’s Pizza & Cantina, hvor du kan få pizzaer i lange baner, der er skabt i højeste kvalitet. Hvis du er til virkelig god pizza, så er dette i hvert fald stedet for dig.

Kinesisk

Vores tredje og sidste anbefaling bliver kinesisk. Dette er selvfølgelig et bredt term, men det efterlader rum til fortolkning. Hvad kan du bedst lide, når du er på kinesisk restaurant?

De fleste kan godt lide et eller andet, og derfor er kinesisk også et godt valg til jeres filmaften.

Du kan for eksempel besøge Kowloon, der ligger i Aarhus. Her får du mad i høj kaliber, der er så velsmagende, at du vil ærgre dig over, at din mave ikke kan mere på et tidspunkt.

Posted in Mad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *